مشکلی که ما به دنبال ارائه راه حل برای آن هستیم
جامعه ایران در سال های متمادی همواره از عدم خلق ارزش در بخش های مختلف خود رنج برده است و در اغلب موارد مصرف کننده ارزش های تولید شده در جوامع دیگر بوده است . فر ایند خلق ارزش مبتنی بر نوآوری است و این نوآوری از توانمندی های افراد و سازمان های متشکل از افراد متخصص جامعه سرچشمه میگیرد . عدم خلق ارزش در جامعه ایران نشان دهنده نوعی اشکال در فرایند ارزش آفرینی است .سوال اساسی این است چرا با وجود نیرو های متخصص و تحصیل کرده در ایران این فرایند با مشکل مواجه است .
پاسخ را میتوان در عدم شناخت صحیح این افراد از توانمندی ها و ضعف ها و همچنین عدم شناخت و استفاده از محیط و عدم توانایی این گروه در برنامه ریزی برای عبور از مشکلات و بهره گیری از محیط جستجو کرد .
ارزش آفرینی به عنوان عامل کلیدی رشد وتوسعه اقتصادی کشورها شناخته شده است. بسیاری از کشورها با توسعه برنامه آموزشی در حوزه توسعه شناخت های درونی و محیطی موفقیت های چشمگیری در عرصه های اقتصادی دست یافته اند. پرورش وتوسعه توانایی های ارزش آفرینان باعث توسعه فرهنگ خلق ارزش و نوآوری میشود این امر عامل بسیار مهم وسرنوشت سازی در تولید ثروت، توسعه فناوری واشتغال مولد است.
راه حل های پیشنهادی
- برنامه پرش توسعه یک رویکرد جامع جهت ترویج شناخت سیستمی و دقیق و مستمر در بین دانشجویان ،دانش اموختگان و علاقه مندان به حوزه ارزش آفرینی در ایران با توجه به ساختار و واقعیت های تجاری محیط ایران است.این رویکرد شامل ارائه خدمات توسعه فردی نیز میباشد.
- بر اساس متد پرش در ابتدا، افراد علاقه مند برای پیوستن به برنامه شناخت و توسعه مهارت های فردی تحت آموزش های افزایش آگاهی و توانمند سازی قرار میگیرند.
- مربیان پرش سعی خواهند کرد تا راهبرد های لازم برای شناخت ویژگی های درونی و محیط بیرونی را با استفاده از مدل های مناسب و تکیه بر تجربه های موفقیت و شکست به روز برای افراد تحت آموزش تشریح نمایند .
مباحثی که مطرح میشود
- شناخت خود
- شناخت محیط
- ارزیابی همزمان خود و محیط
- تدوین و شناسایی راهبرد ها
- برنامه ریزی توسعه فردی و گروهی
تاثیر مورد انتظار
- ایجاد توان بررسی و تحلیل شخصی و گروهی در افراد در به=عد فردی و محیطی
- توسعه توان برنامه ریزی توسعه مهارت های فردی متناسب با اهداف راهبردی افراد
- کمک به بهره برداری از توانمندی ها و فرصت های محیطی برای غلبه بر نقاط ضعف و کاهش تهدیدات محیطی
چطور این طرح موفق خواهد شد
- پیگیری برنامه های ارزیابی شخصی و محیطی به صورت مستمر و اصلاح راهبرد ها به صورت مستمر
- استفاده دقیق از ابزار ها و ایجاد ابزار های نوین و شخصی شده برای استفاده در راستای بهره گیری از آموزش ها
- ابزارهای مناسب و آموزش های کافی در اختیار جامعه هدف این آموزش ها قرار خواهد گرفت تا با استفاده از آن بتوانند فعالیت خود را مدیریت و پیگیری نمایند .
سلام و سپاس